Text Image Duo big picture

Een lekker bord authentieke verse pasta, net zo lekker als in Italië. Klinkt heerlijk, nietwaar?

Dankzij PREGO! hoeft u niet langer op restaurant te gaan en u blauw te betalen. Dat plezier en die kwaliteit haalt u voortaan gemakkelijk in huis.

Wij koken alle dagen supervers, speciaal voor u. Al onze gerechten zijn zo bedacht en gecreëerd dat ze net zo lekker zijn als op restaurant, maar dan thuis.

Dankzij onze kits met recepten maakt u op slechts 4 minuten tijd een bord verse pasta klaar dat 5 ⭐️ waard is.

Zo kunt u alleen of samen met de hele famiglia zalig genieten, en dat alles gemiddeld 30% goedkoper dan op restaurant.

Wat is het leven toch mooi, niet?

Verse zelfgemaakte pasta!

In onze Pastificio steekt Gianpiero elke dag weer de handen uit de mouwen om met de grootste liefde heerlijke, verse pasta voor u te maken, met respect voor de authentieke Italiaanse gastronomie.

Gianpiero is al van jongs af aan gepassioneerd door dit eenvoudige en tegelijk ongelooflijk complexe product. Hij heeft jarenlang gewerkt aan het perfecte recept, waar u helemaal verzot op zult zijn.

Zoals op restaurant… mar dan thuis

U hoeft uw avond niet door te brengen op restaurant als u maar één ding wilt: de tijd nemen om onderuit te zakken en even op adem te komen … la dolce vita dus.

Bij PREGO! bent u zeker dat u een echt bord verse vijfsterrenpasta eet, terwijl u comfortabel thuis zit.

U volgt gewoon onze supereenvoudige gebruiksaanwijzing in 3 stappen en tovert op slechts 4 minuten tijd een restaurantwaardig gerecht op tafel. U moet zelfs geen hele pot water aan de kook brengen. Het enige wat u moet doen, is Italië bij u binnenlaten!

Text Image Top picture

Zoals op restaurant … maar zonder de restaurantprijzen!

U neemt de moeite om uw gerecht te komen afhalen om het thuis zelf te dresseren?

Dan betaalt u uiteraard minder dan op restaurant. Logisch, toch?

Bij PREGO! wordt alles zelf gemaakt. We hebben geen tussenschakels, geen zaal en geen obers. Dat zijn allemaal besparingen die u terugvindt in onze prijzen!

La vita è bella.

Text Video picture

Authentieke producten en gepassioneerde producenten!

Om u te laten proeven van al het moois dat la dolce vita te bieden heeft, nemen we de tijd om onze producenten zorgvuldig te selecteren en als het even kan geven we de voorkeur aan kleine Italiaanse producenten met ambachtelijke vakkennis die, net als onze teams, elke dag het beste van zichzelf geven.

Daarnaast is er de lokale bevoorrading met Belgische producten om de ingrediënten die de basis van onze recepten vormen duurzaam en zo verantwoord mogelijk te houden. Het gaat dan om eieren, bepaalde lokale groenten en seizoensgroenten en om ons vlees.

Wij dagen onszelf voortdurend uit om onze impact zoveel mogelijk te beperken en het nog beter te doen.

Text Image Top picture
Poster picture
Poster picture
Poster picture
Poster picture
Poster picture
Poster picture
Poster picture
Poster picture
Poster picture
Poster picture
Poster picture
Poster picture

We care about People

Het menselijke aspect staat centraal in wat we doen en samen met onze teams, de mannen en vrouwen die bijdragen aan ons succes, werken we elke dag opnieuw naar ons gezamenlijke doel toe, met respect voor de planeet én haar toekomstige bewoners.

Het is voor ons dan ook cruciaal om het werk van elk van de leden van onze squadra in de verf te zetten en te waarderen, maar ook om stevige en ambitieuze engagementen aan te gaan. We engageren ons met name om tegen 2026 te voldoen aan alle B Corp-criteria.

B Corp is een officieel label dat wordt toegekend aan geëngageerde bedrijven en merken om de inspanningen die ze leveren en de positieve bijdrage van hun activiteiten op maatschappelijk en ecologisch vlak te belonen … We kijken ernaar uit om daarbij te horen!

Text Image Top picture

La
dolce
vita
e basta !