La squadra prego!

Zoek je een nieuwe job en wil je deel uitmaken van een team dat in love is met de Italiaanse gastronomie?? Ben je toen je klein was in de ketel met pasta gevallen? Dat komt goed uit. Wij zijn voortdurend op zoek naar fantastische nieuwe talenten om onze squadra uit te breiden.

Text Image Classic picture

DE WAARDEN DIE WIJ MET JOU WILLEN DELEN!

Value Card picture
Passie

De passie voor de Italiaanse keuken is een sterke band die al onze teams verbindt. Die liefde voor lekkere producten, voor de producenten, voor de ontdekking en de smaak van lekkere dingen zit er bij ons allemaal in. Wij zijn echte Italian food lovers

Value Card picture
Durf

We dagen onszelf voortdurend uit om de platgetreden paden te verlaten. Daarom zoeken we persoonlijkheden met dat gedurfde hoekje af waar we zo van houden. Want een goed team, dat zijn per slot van rekening vooral uitzonderlijke mannen en vrouwen.

Value Card picture
Positiviteit

We zijn een supersociaal team, dat altijd met een goed humeur aan het werk is. Hier laten we de moed niet zakken. Voor ieder probleem is er een oplossing. En al lachen we behoorlijk wat af, we vergeten nooit om onszelf dagelijks te overstijgen voor onze dierbare klanten!

Value Card picture
Respect

Het menselijke aspect staat centraal in wat we doen en met onze teams werken we elke dag opnieuw met respect voor de planeet én haar toekomstige bewoners. Onze engagementen zijn stevig en ambitieus: we zijn vastberaden om tegen 2026 te voldoen aan alle B Corp-criteria.